Wow! Zoveel lezers, wat leuk!
View My Stats
Laatste reacties
Mijn boekjes

Famkes weblog

Op 4 december is mijn boekje "Famkes Weblog" uitgekomen. Het gaat over de (on)gewone dingen die allemaal in ons gezin gebeuren.

Dwaze maar ook serieuze dingen worden er in besproken, zoals de innige band die Famke met haar vader had.
Nostalgie, vermengd met zaken uit het heden.
 
Het boekje is te bestellen bij mij. Stuur me dan een mailtje (famkesweblog@gmail.com) en ik zal ervoor zorgen dat je een boekje krijgt. Het boekje heeft 176 pagina's, is geïllustreerd door Amy en het kost € 15,95.
----------------------
 
Famke gaat worldwide
 
 
Donderdag 24 juni is mijn tweede boekje "Famke goes worldwide" uitgebracht. Famke vertelt vol humor over haar gezin, waar steeds de meest dwaze dingen gebeuren. Wil je eens lekker lachen? Bestel dan een boekje. Het boekje is 111 blz. dik en het kost € 14,95. De illustraties zijn wederom van dochter Amy. Stuur me een email en ik zorg ervoor dat je het gevraagde krijgt. Emailadres: famkesweblog@gmail.com
---------------------
 
@ Famkeshome
 
 
Op 25 november is mijn derde boekje @Famkes home uitgekomen.
Als blunderen een beroep is dan is Famke zo ongeveer een professional. In @Famkes home vertelt ze op een vrolijke manier over de dingen die allemaal fout gaan in haar gezin. Ze spaart niemand, vooral zichzelf niet. Een heerlijk boek met ondanks de dwaze situaties toch ook veel herkenningspunten. Lach, herken en geniet!
Wil je dit boekje bestellen? Dan kun je een mailtje sturen naar famkesweblog@gmail.com en dan zorg ik ervoor dat je een boekje krijgt.

 

.
Update
Met mijn lief gaat het gelukkig weer een heel stuk beter. Zijn hartslag is niet meer zo onstuimig als het was en het zuurstofgehalte is weer normaal. Toen ik gisteravond bij hem kwam viel het mij op (heel vreemd eigenlijk) dat hij er in geen tijden zo goed uit heeft gezien. En dat meldde hij zelf ook. Hij zei: ik heb me in geen tijden zo goed gevoeld, ik kan weer gewoon ademhalen.
Inmiddels is 4 1/2 kg lichter (allemaal vocht wat achter zijn longen zat) en is het nog niet helemaal weg. Hij voelt zich nog wel erg zwak. Vandaag mocht hij heel even op en wat doet de malloot? Hij loopt de gang even op en neer, even kijken bij de schilderijen die daar aan de muur hangen. Dat mocht dus niet! En inmiddels heeft hij ook ervaren "dat hij dat maar beter niet kan doen." Tjongejonge, maar hij heeft het ergste in ieder geval achter de rug en knapt al weer behoorlijk op. Vooral vergeleken bij eergisteren. Maar hij is weer vrolijk, redelijk relaxed, geniet van het bezoek van zijn kinderen maar wil verder nog geen visite hebben. Dat is hem nog veel te druk. En ook wisselen wij. Als een van de kinderen er is, ga ik weg of andersom. Dat we niet te druk worden. (Pffff, dat is moeilijk hoor). Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het weer de goede kant met hem opgaat. Hij heeft een experimenteel medicijn gekregen (tjonge wat moet je daar een papieren voor tekenen) en volgens de doktoren is dat ook de reden dat hij zo snel zo ver opgeknapt is. Dat middel moet je hartritme heel snel weer goed krijgen en dat is bij mijn lief ook inderdaad gebeurd. Eigenaardig dat ze zo'n geneesmiddel, waar ze in Amerika al vreselijk succes mee hebben, niet meteen vrijgeven. Er worden nu proeven gedaan bij 2000 mensen in Europa en een van de redenen waarom mijn lief dat heeft gedaan was ook de enorme nazorg die hij nu krijgt. Het komende half jaar is hij daar zoet mee. Nu, ze kunnen hem wat mij betreft niet vaak genoeg onderzoeken of alles goed is. Dus ik vond het ook een prima idee. Nu is het nog kwestie om het hartritme weer helemaal goed te krijgen, al het vocht weg en dan aansterken. Hij is er zelf ook van geschrokken hoe verzwakt hij was. Het is heel vreemd om ineens te moeten merken dat je leven aan een zijden draadje hangt. Je schijnt te wennen aan een toestand die heel langzaam verslechterd. Hij is heel langzaam heel benauwd geworden en wij dachten werkelijk nog steeds aan een bronchitis. Maar goed, we weten nu in ieder geval wat hem al tijden dwars zit. En wat ik al eerder zei, ondanks alle ellende ziet hij er beter uit dan hij de afgelopen tijd heeft gedaan. Dus.
Mijn internet doet het weer, zij het ongelooflijk langzaam. Pffff, wat een ergernis. En oh ja, mijn boek staat op internet bij www.boekscout.nl onder Famke's Weblog (origineel he?) Ook voor degene die de promotiemail hebben gekregen: alsjeblieft niet bestellen, ik bestel ze voor degene die een boekje bij mij besteld hebben. Hoe het verder allemaal gaat, mail ik dan nog wel even. Wil degene die het wel gedaan hebben (behalve jij Anja, want jij hebt me al gemaild) even een mailtje naar me sturen, dan hoef ik niet meer voor jullie te bestellen. Zo, dat was het wel weer voor vandaag. Ik ben helemaal gaar en ga lekker vroeg naar bed. Wordt vervolgd.

Reacties

choices op 06-12-2009 06:17
Fijn dat het weer een stuk beter gaat Famke, het is wel schrikken als zo iets gebeurd.
 
Liefs
Ann
Geke op 06-12-2009 09:14
Wat fijn dat hij weer opknapt want dat is een hele geruststelling en al helemaal dat hij zolang in de gaten word gehouden doordat medicijn.
Ik heb even op de site gekeken van boekscout en je boek ziet er mooi geïllustreerd uit en ook het verhaaltje dat erbij staat hihihi.
Fijne zondag.
Marjan op 06-12-2009 10:40
Mogge wijffie,
 
Gelukkig dat het stap voor stap een beetje beter met lief gaat, en tja je had het kunnen verwachten he! dat hij gelijk de hele gang op en neer ging, hihi zit een beetje in de familie dat eigenwijse.....
 
En de kilo's die hij nu kwijt is.... ach die komen er met de feestdagen wel weer bij alleen dan in de vorm van voedsel en geen vocht....
 
Liefs Marjan
yvonne op 06-12-2009 12:56
Gelukkig dat het weer wat beter gaat, kan me voorstellen dat het voor het lijf een enorme opluchting is als zoveel vocht achter de longen eindelijk verdwenen is.
Hoop dat het herstel nu langzaam steeds meer vooruit gaat, maar hij moet voorlopig toch maar echt rustig aan doen.
En goed onder controle blijven!
 
Sterkte allebei,
yvonne
marjolein op 06-12-2009 13:07
Hoi Famke,
Dat was schrikken zeg, wat een toestand. Zo van het ene moment op het andere in het ziekenhuis met allerlei toeters en bellen. Gelukkig is tie al weer lekker eigenwijs, dus dat gaat helemaal goed komen.
 
Sterkte voor jullie allemaal en beterschap.
Groetjes Marjolein
boclau op 06-12-2009 14:19
Fijn dat hij zo opknapt! Hopelijk is hij snel weer helemaal in orde.
Sterkte en Beterschap nog voor jullie!
wiebie74 op 07-12-2009 16:37
Jeetje Famke, dat is schrikken zeg! Gelukkig gaat het nu weer de goede kant op en slaat het experimentele medicijn goed aan! Sterkte en beterschap voor jullie!
liefs,
Wanda
Leo op 07-12-2009 16:49
Famke, goed om te lezen dat alles nu weer wat beter gaat. Knap wat men tegenwoordig allemaal kan in die ziekenhuizen. IK heb er nog steeds niets mee op, maar toch. Was erzelf vorige week te gast en mag volgende week weer. NU maar hopen dat ze dan ook ook een experimenteel nieuw middel hebben dat op afstand werkt en geen pijnlijke behandelingen vraagt...
Ans op 07-12-2009 20:15
Gelukkig dat het medicijn zo goed aansloeg! Pfff, wat zullen jullie geschrokken zijn!
Geen wonder dat hij zich zoveel beter voelt! Dat vocht is daar echt niet van de ene op de andere dag naartoe gegaan, dus geleidelijk aan werd het steeds erger!
Heel veel sterkte!!!!!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Wil je niks missen van wat ik schrijf?
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
Waar komen jullie vandaan?
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl Design by: Mooiestijlen.nl