Wow! Zoveel lezers, wat leuk!
View My Stats
Laatste reacties
Mijn boekjes

Famkes weblog

Op 4 december is mijn boekje "Famkes Weblog" uitgekomen. Het gaat over de (on)gewone dingen die allemaal in ons gezin gebeuren.

Dwaze maar ook serieuze dingen worden er in besproken, zoals de innige band die Famke met haar vader had.
Nostalgie, vermengd met zaken uit het heden.
 
Het boekje is te bestellen bij mij. Stuur me dan een mailtje (famkesweblog@gmail.com) en ik zal ervoor zorgen dat je een boekje krijgt. Het boekje heeft 176 pagina's, is geïllustreerd door Amy en het kost € 15,95.
----------------------
 
Famke gaat worldwide
 
 
Donderdag 24 juni is mijn tweede boekje "Famke goes worldwide" uitgebracht. Famke vertelt vol humor over haar gezin, waar steeds de meest dwaze dingen gebeuren. Wil je eens lekker lachen? Bestel dan een boekje. Het boekje is 111 blz. dik en het kost € 14,95. De illustraties zijn wederom van dochter Amy. Stuur me een email en ik zorg ervoor dat je het gevraagde krijgt. Emailadres: famkesweblog@gmail.com
---------------------
 
@ Famkeshome
 
 
Op 25 november is mijn derde boekje @Famkes home uitgekomen.
Als blunderen een beroep is dan is Famke zo ongeveer een professional. In @Famkes home vertelt ze op een vrolijke manier over de dingen die allemaal fout gaan in haar gezin. Ze spaart niemand, vooral zichzelf niet. Een heerlijk boek met ondanks de dwaze situaties toch ook veel herkenningspunten. Lach, herken en geniet!
Wil je dit boekje bestellen? Dan kun je een mailtje sturen naar famkesweblog@gmail.com en dan zorg ik ervoor dat je een boekje krijgt.

 

.
Vriendjes
 
MJ van drie heeft, sinds hij naar de peuterspeelzaal gaat, een vriendje. Alles doen ze samen en als Lars er niet is, dan is de dag voor MJ bedorven en andersom ook.
Samen kwamen ze met een lucifersdoosje aan waar een lieveheersbeestje in zat.
Melody was hier niet zo blij mee. Ze houdt niet zo van dieren opsluiten maar ze begreep wel dat dit voor MJ wel heel bijzonder was.
"Mag hij mee naar huis?" vroeg MJ en overal op voorbereid voegde hij er aan toe: "Hij heeft al een huisje." Het lucifersdoosje dus.
"Maar dat is toch zielig?" probeerde Melody nog, maar beide jochies schudden hun hoofd. Nee hoor, niks zielig, leuk en het beestje had al een huisje dus.....geen enkel probleem.
"Maar eh.....". Melody's hersens maakten overuren. Ze wilde het beestje niet meenemen in zijn zielige doosje, maar ze wilde de beide jongetjes ook niet kwetsen.
"Hij is helemaal alleen," zei ze, "en hij wil graag bij zijn vriendjes zijn. En die zitten in de struiken en niet in een doosje. En ook niet bij ons thuis."
MJ en Lars keken elkaar geschokt aan, pakten Melody het doosje af en liepen naar de struiken.
"Kom maar hoor," zei MJ tegen het lieveheersbeestje,"kom er maar gauw uit. En ga maar gauw weer naar je vriendjes toe. Toe maar."
Aaaaah, is het niet lief? Die twee gezworen vriendjes van allebei 3 jaar oud, wilden dat het beestje niet aan doen. Geen vriendjes!

Reacties

hubenyvonne op 07-05-2010 20:02
lieffff, zo'n mannekes die samen spelen, de wereld ontdekken!
 
Geniet van ze!!
 
een muts uit Limburg :)
Edith op 07-05-2010 20:41
Wat lief!!
 
Ik wens je en fijn weekend!
Edith
baasbraal op 07-05-2010 22:11
Geweldig opgelost zeg! Precies op hun 'vriendjes'gemoed!
choices op 08-05-2010 08:12
Goedemorgen Famke , ik kom je een heel fijn weekend wensen.
 
Liefs
Ann
Geke op 08-05-2010 10:08
Heerlijk om zulke vriendjes te zijn.
Mijn kleindochter Tara neemt ook steeds allerlei beestjes mee naar huis zoals regenwormen, lieveheersbeestjes, slakken en een half dode vogel
Ik wens je een fijne moederdag.
boclau op 09-05-2010 15:04
Awh... wat schattig!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Wil je niks missen van wat ik schrijf?
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
Waar komen jullie vandaan?
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl Design by: Mooiestijlen.nl