Wow! Zoveel lezers, wat leuk!
View My Stats
Laatste reacties
Mijn boekjes

Famkes weblog

Op 4 december is mijn boekje "Famkes Weblog" uitgekomen. Het gaat over de (on)gewone dingen die allemaal in ons gezin gebeuren.

Dwaze maar ook serieuze dingen worden er in besproken, zoals de innige band die Famke met haar vader had.
Nostalgie, vermengd met zaken uit het heden.
 
Het boekje is te bestellen bij mij. Stuur me dan een mailtje (famkesweblog@gmail.com) en ik zal ervoor zorgen dat je een boekje krijgt. Het boekje heeft 176 pagina's, is geïllustreerd door Amy en het kost € 15,95.
----------------------
 
Famke gaat worldwide
 
 
Donderdag 24 juni is mijn tweede boekje "Famke goes worldwide" uitgebracht. Famke vertelt vol humor over haar gezin, waar steeds de meest dwaze dingen gebeuren. Wil je eens lekker lachen? Bestel dan een boekje. Het boekje is 111 blz. dik en het kost € 14,95. De illustraties zijn wederom van dochter Amy. Stuur me een email en ik zorg ervoor dat je het gevraagde krijgt. Emailadres: famkesweblog@gmail.com
---------------------
 
@ Famkeshome
 
 
Op 25 november is mijn derde boekje @Famkes home uitgekomen.
Als blunderen een beroep is dan is Famke zo ongeveer een professional. In @Famkes home vertelt ze op een vrolijke manier over de dingen die allemaal fout gaan in haar gezin. Ze spaart niemand, vooral zichzelf niet. Een heerlijk boek met ondanks de dwaze situaties toch ook veel herkenningspunten. Lach, herken en geniet!
Wil je dit boekje bestellen? Dan kun je een mailtje sturen naar famkesweblog@gmail.com en dan zorg ik ervoor dat je een boekje krijgt.

 

.
Night of the Heamiel
9 uur stonden Amy en ik op het plein. Het was nog rustig, maar ja het stond ook op het punt te beginnen. En op elke hoek van het plein kon je bier en frisdrank krijgen ook al moest je eerst muntjes kopen. Het leek wel kermis, met die stomme muntjes. Hoe weet je nu van tevoren hoeveel je wilt drinken! En om nu halverwege de avond door die mensenmassa heen te dringen om nieuwe muntjes te halen was ook geen optie. Dus we sloegen maar vast wat in.
En toen begon de muziek. Meestal weten we wel wat ons te wachten staat maar nu ging het om "aanstormend talent". Nou ja, die zijn soms beter dan het bekende talent. Zo was er eens een avond met Jan Keizer, gatsie, ik wist niet hoe snel ik weer naar huis moest, terwijl half Bolsward in trance was. Zo fantastisch.
Nu het begon goed, een onbekende, jonge gitarist ging ook nog zingen en dat swingde de pan uit. Ik verheugde me dus al op een avondje rocken. Maar helaas, na 2 nummers kwam iemand met zo'n lang intro (geouwehoer dus) dat de sfeer meteen weg was. En daarna kwam iemand met het Friese Liet (geen typefout, Fries voor lied haha). Lieve help, na 2 nummers sleurde ik Amy weg. Echt niks aan. We besloten naar de tent te gaan achter het stadhuis. Vorig jaar was het precies hetzelfde liedje. Op het plein waardeloze muziek en toen dat half 12 (langer mogen ze niet op het plein staan) afgelopen was en iedereen afdroop naar de tent, bleek daar juist een steengoede band te zijn. Nu had ik me al wat ingelezen en wist dat deze band muziek uit de jaren 60, 70 en 80 ging spelen en laat dat nu net mijn favoriete tijd zijn qua muziek.
Maar helaas, toen wij binnenkwamen waren er (ons meegerekend) 8 personen. Hmm, niet zo veel en de band besloot te wachten tot er meer mensen kwamen. Dat gaf ons de gelegenheid om een praatje met hun te beginnen en de gitarist was zo vriendelijk ons hun playlist te laten zien. Ja zeg, ik wil best even wachten op de muziek, maar als die ook bagger is ga ik net zo lief weer naar huis. Maar mijn ogen rolden bijna uit mijn hoofd toen ik zag wat ze allemaal gingen spelen. En omdat we vlak bij de ingang van de tent stonden hebben Amy en ik buiten maar wat mensen naar binnengehaald onder het motto "het wordt hartstikke gaaf, maar er moeten mensen in de tent". En we werden niet teleurgesteld. Zelfs toen er nog maar weinig mensen in de tent waren speelden ze met een enthousiasme alsof ze in een bomvolle Arena bezig waren. Wow, wat waren ze goed! En in no time was de tent lekker vol, maar gezellig. Vol kan nl. ook heel vervelend zijn.
Het enige wat ik wel vervelend vond, was toen Amy een paar kennissen tegenkwam. Even een praatje maken, maar ja dat kind is net haar moeder. Die blijft kletsen en normaal vond ik dat ook helemaal niet erg, maar in die korte tijd werden er 3 versierpogingen in mijn richting gedaan en daar was ik niet echt van gediend. Tja, ze dachten natuurlijk dat ik alleen en zielig was of zo. Ik was dat alweer helemaal vergeten, dat mannen je altijd maar willen versieren als je ergens bent. Ik ga niet zo vaak uit en als ik ga dan ik mijn lief er meestal bij. Maar ik blijf het vervelend vinden, dat gezeur.
Half 2 waren we tot vreugde van lief al thuis en omdat we 's middags een behoorlijk eind gefietst hadden en ik de nacht ervoor bijna helemaal niet geslapen had (en jaja, ik weet het wel, door het bier) was ik behoorlijk gaar. En viel voor de verandering eens als een blok in slaap.
En nu is het Heamiel weer aan de kant, de helft is aan me voorbijgegaan, maar wat ik ervan heb meegemaakt was zeer geslaagd.
En ik kwam nog een vroeger buurmeisje tegen, maar daar ga ik een speciaal blogje aan wijden.

Reacties

dikkemick op 26-06-2010 23:49
Heamiel in Bolsward, is dat net zoiets als bij ons Hilverdorp Alive?
Ik denk het wel!
Vaak gaan we niet naar zo'n evenement, maar morgen dus wel, met goede vrienden van ons, Mieppie en Obi, en wachten we maar af of jan keizer bij ons het festijn komt verrijken!
In ieder geval wél...........Bonnie S. ......
Ja, B. SinClair en meneer Beense....Peter Beense........
Nou ja, we zien wel wat het wordt,en we gaan er een blogje aan wijden, net zoals jij aan je oude vriendin gaat doen!
 
Groets,
Dikke Mick
Ans op 27-06-2010 01:18
Wat leuk dat je de playlist al te zien kreeg! Nu wist je dat het de moeite van het wachten waard was!
Anton op 27-06-2010 09:13
Hallo,
 
idd wat leuk dat toch de playlist lieten en wat een goed idee om iedereen naar binnen te halen.
 
Fijne warme zondag knuffels van anton en mama
Marjan op 27-06-2010 10:01
Haha zo te lezen heb je weer eens super genoten, heerlijk zo met dochterlief naar de muziek, en tja laat dat maar aan Famke over die haald iedereen de tent wel binnen, haha....
 
Fijne zondag lieverd, Marjan
boclau op 29-06-2010 19:03
Leuk dat er een paar goede bands kwamen!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Wil je niks missen van wat ik schrijf?
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
Waar komen jullie vandaan?
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl Design by: Mooiestijlen.nl