Wow! Zoveel lezers, wat leuk!
View My Stats
Laatste reacties
Mijn boekjes

Famkes weblog

Op 4 december is mijn boekje "Famkes Weblog" uitgekomen. Het gaat over de (on)gewone dingen die allemaal in ons gezin gebeuren.

Dwaze maar ook serieuze dingen worden er in besproken, zoals de innige band die Famke met haar vader had.
Nostalgie, vermengd met zaken uit het heden.
 
Het boekje is te bestellen bij mij. Stuur me dan een mailtje (famkesweblog@gmail.com) en ik zal ervoor zorgen dat je een boekje krijgt. Het boekje heeft 176 pagina's, is geïllustreerd door Amy en het kost € 15,95.
----------------------
 
Famke gaat worldwide
 
 
Donderdag 24 juni is mijn tweede boekje "Famke goes worldwide" uitgebracht. Famke vertelt vol humor over haar gezin, waar steeds de meest dwaze dingen gebeuren. Wil je eens lekker lachen? Bestel dan een boekje. Het boekje is 111 blz. dik en het kost € 14,95. De illustraties zijn wederom van dochter Amy. Stuur me een email en ik zorg ervoor dat je het gevraagde krijgt. Emailadres: famkesweblog@gmail.com
---------------------
 
@ Famkeshome
 
 
Op 25 november is mijn derde boekje @Famkes home uitgekomen.
Als blunderen een beroep is dan is Famke zo ongeveer een professional. In @Famkes home vertelt ze op een vrolijke manier over de dingen die allemaal fout gaan in haar gezin. Ze spaart niemand, vooral zichzelf niet. Een heerlijk boek met ondanks de dwaze situaties toch ook veel herkenningspunten. Lach, herken en geniet!
Wil je dit boekje bestellen? Dan kun je een mailtje sturen naar famkesweblog@gmail.com en dan zorg ik ervoor dat je een boekje krijgt.

 

.
Ongelooflijk!
Het is toch echt niet te bevatten dat we vorige week zo vreselijk in de stress zaten omdat lief maandag naar het ziekenhuis moest. En dat we hem dan morgen weer ophalen! Ja echt waar, hij mag morgen alweer naar huis. In de eerste instantie zou hij nog een paar dagen naar een plaatselijk ziekenhuis moeten maar het gaat zo goed met hem dat hij ook wel naar huis mocht. Als hij dat tenminste wilde. En wat denk je? Dat wilde hij wel! Duuuuhhh!
Ik dacht eerst nog: dan moet ik snel een bed naar beneden halen. Maar zelfs dat hoeft niet.
"Nee hoor," zei de verpleegster, "hij moet alleen nog wel 's middags rusten. En dat moet hij boven doen. Hij kan traplopen hoor."
Tja, weet ik veel. Ik kreeg visioenen van een weerloze man thuis maar dat is helemaal niet zo. Eigenlijk is zijn grootste probleem nu dat zijn borstbeen stuk is. En dat moet goed genezen. De rest is zo goed als klaar. De wonden zijn dicht en het probleem is opgelost.
Pfffff, wie had dat gedacht? Natuurlijk had ik wel dergelijke successtory's gehoord (ook wel andere dingen hoor, zo slim om dat aan iemand te zeggen die er zelf voor staat) maar dat het jezelf ook overkomt! De chirurg noemt hem "zijn toppertje" omdat de operatie zo snel ging en omdat lief zo snel opknapt. Nu doet hij daar natuurlijk zelf ook het nodige aan. En gister kreeg hij daar natuurlijk de terugklap van. Veel te druk geweest en veel te veel willen doen. Teveel bezoek, teveel gepraat of liever gezegd gefluisterd want hij is nog steeds zijn stem een beetje kwijt.
Ach, ik snap het ook wel. Je ligt daar de hele dag en dan ben je blij als er iemand bij je komt. Maar we hebben er weer een verbod op gezet: niet teveel bezoek. 1 persoon per keer. En ik natuurlijk.
En vanaf morgen waak ik als een pitbull over hem.
Vanmiddag hebben we ontslaggesprek (klinkt dat niet fantastisch?) met de arts en dan hebben we een paar jaar ellende achter ons. Want lief is natuurlijk niet pas ziek geworden toen hij instortte 14 maanden geleden. Dat gaat al van veel langer terug.
Maar daar denken we niet meer aan. We denken aan weer beter worden, aan lente, aan zomer, aan lekker samen fietsen en weer fijne dingen kunnen doen.
Ach, wat kan een mens blij zijn met iets wat voor veel mensen heel gewoon is.
Mensen, sta er toch eens bij stil wat een bofkont je bent omdat je gezond bent, of een fijn huwelijk hebt of.....of.......iedereen heeft toch wel positieve dingen in zijn leven die je maar voor normaal aanneemt. Denk er eens bewust over na en geniet er eens van! Je zult zien dat je het dan met me eens bent: la vie est belle!!! 
 
  

Reacties

Anton op 23-01-2011 13:57
idd ongelovelijk ik wens jullie heel veel goed en dat de zon maar weer mag gaan schijnen knuffels van MArion
 
hubenyvonne op 23-01-2011 14:59

Wat een goed nieuws, had hier al hoop op, vandaar mijn wens dat jullie aan een nieuwe toekomst kunnen beginnen.
Dit kan dus echt gaan gebeuren, geweldig!
 
Geniet ervan, geniet van zijn beidjes en doe allebei toch nog even voorzichtig aan. En laat je lief geen kou vatten, want hoesten is nu een ramp,
 
lieve groet,
yvonne
Edith op 23-01-2011 15:14
Geweldig nieuws!
Morgen dus een feestdag voor jullie!
En wie weet laat de zon zich dan ook zien!
 
Liefs
Van Edith
Zizy-Marlene op 23-01-2011 15:40
Hart/stikke fijn .. En je hebt helemaal gelijk men zou de dingen die men heeft een smeer moeten gaan waarderen.. Geniet van zijn thuiskomst en waak over hem .,,,
 
 
 
groets Wil/Zizy
dikkemick op 23-01-2011 15:57
Fantastisch nieuws dus!
Gefeliciteerd met de ontslagbrief voor je lief uit het ziekenhuis!
Wel natuurlijk nog rustig aan doen met allerlei dingen, maar heerlijk dat je 'm weer thuis hebt!
 
En idd, waren mensen maar eens blijer met datgenen wat ze NU hebben: (redelijke) gezondheid, kunnen zien, horen, voelen, communiceren, van elkaar genieten...
Nou, fijne zondag nog gewenst en veel plezier morgen met de thuiskomst gewenst!
Liefs,
Dikke Mick
Bertie op 23-01-2011 17:07
Daar maak je toch wel een feestje van?
Een heel voorzichtig enkalm feestje voor twee personen:-)
Fijn dat hij al zo gauw naar huis mag!
 
Leo op 23-01-2011 19:38
Dit is natuurlijk prachtig nieuws. Nu moet hij revalideren en jij het verplegen leren(..).Nee hoor, ik kan me de blijdschap zo goed voorstellen. Vorig jaar was ik ook zo blij da tik naar huis mocht. Ook al was dat een wat andere operatie, dan nog. Thuis knap je toch het snelste op en heb je tenminste een normale nachtrust...
Edwin op 23-01-2011 21:15
Goed nieuws! Fijn om te lezen dat het allemaal achter de rug is. Inderdaad gaat men het leven vaak waarderen in zulke situaties.
Veel geluk samen, het voorjaar komt langzamerhand in zicht. Heerlijk om weer samen dingen te kunnen doen.
 
een fijne week
Groet Edwin.
Ans op 23-01-2011 21:58
Wat is dat snel gegaan zeg!!! Zo'n terugklap is heel logisch hoor, juist als het zo goed gaat, dan is het zo moeilijk om op tijd op de rem te trappen.
Heerlijk dat hij thuis verder mag opknappen.
Heel belangrijk om de positieve dingen te blijven zien, ik ben blij dat ik dat altijd heb gekund!
Marjan op 24-01-2011 07:49
Helemaal met je eens lieverd.... als je iets gaat mankeren besef je pas goed hoe fijn het was voor alle ellende je gaat meer genieten van de kleine dingen in het leven.....
 
Super dat lief vandaag al naar huis mag en nu inderdaad uit gaan kijken naar de genezing en al die heerlijke dingen die jullie nog te wachten staat, heerlijk naar buiten en op vakantie zonder de zorgen van weer een hart probleem.....
 
SUPERRRRRRRRRRRRRRR, Marjan
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Wil je niks missen van wat ik schrijf?
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
Waar komen jullie vandaan?
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl Design by: Mooiestijlen.nl