Wow! Zoveel lezers, wat leuk!
View My Stats
Laatste reacties
Mijn boekjes

Famkes weblog

Op 4 december is mijn boekje "Famkes Weblog" uitgekomen. Het gaat over de (on)gewone dingen die allemaal in ons gezin gebeuren.

Dwaze maar ook serieuze dingen worden er in besproken, zoals de innige band die Famke met haar vader had.
Nostalgie, vermengd met zaken uit het heden.
 
Het boekje is te bestellen bij mij. Stuur me dan een mailtje (famkesweblog@gmail.com) en ik zal ervoor zorgen dat je een boekje krijgt. Het boekje heeft 176 pagina's, is geïllustreerd door Amy en het kost € 15,95.
----------------------
 
Famke gaat worldwide
 
 
Donderdag 24 juni is mijn tweede boekje "Famke goes worldwide" uitgebracht. Famke vertelt vol humor over haar gezin, waar steeds de meest dwaze dingen gebeuren. Wil je eens lekker lachen? Bestel dan een boekje. Het boekje is 111 blz. dik en het kost € 14,95. De illustraties zijn wederom van dochter Amy. Stuur me een email en ik zorg ervoor dat je het gevraagde krijgt. Emailadres: famkesweblog@gmail.com
---------------------
 
@ Famkeshome
 
 
Op 25 november is mijn derde boekje @Famkes home uitgekomen.
Als blunderen een beroep is dan is Famke zo ongeveer een professional. In @Famkes home vertelt ze op een vrolijke manier over de dingen die allemaal fout gaan in haar gezin. Ze spaart niemand, vooral zichzelf niet. Een heerlijk boek met ondanks de dwaze situaties toch ook veel herkenningspunten. Lach, herken en geniet!
Wil je dit boekje bestellen? Dan kun je een mailtje sturen naar famkesweblog@gmail.com en dan zorg ik ervoor dat je een boekje krijgt.

 

.
Famke deel 4
Ook al is Famke deel 3 (oftewel @Famkes home) nog maar amper 2 maanden uit, Famke deel 4 is alweer in de maak. En dat vind ik toch wel het allerleukste werk. Om alle verhaaltjes uit te zoeken, opnieuw te lezen (ook het commentaar erop, is ook zo leuk) en dan weer een nieuw boekje samen te stellen.
Nu heeft Famke niet 1, maar inmiddels 3 uitgevers die geinteresseerd zijn in haar hersenspinsels. Het voordeel van de laatste 2 is dat ze ook het een en ander voor je doen. Waar ik zo'n gruwelijke hekel aan heb (alles klaarzetten in het juiste format, pfffff, wat een werk) jawel, dat doen deze uitgevers. En ze helpen je ook bij de distributie, bij de promotietoestanden (moet nu alles zelf doen) en zelfs het redigeren doen ze geheel kosteloos. Dat heb ik nu zelf door iemand laten doen, die het trouwens perfect gedaan heeft.
Verder mag ik van hun mijn boekjes gewoon aanbieden bij de biebs, bij bol.com etc. en kunnen er ook nog e-books van gemaakt worden. Bij de uitgever waar ik nu onder contract ben kan dat allemaal niet. En dat irriteert me mateloos. Dat ik bij alles wat ik zou willen doen, boekpresentaties etc., wordt tegengewerkt. Je krijgt wel allemaal tips van hun (nou ja, je krijgt een boekje wat je allemaal kan doen) maar verder zoek je het maar lekker uit.
Op 2 juni staan Amy en ik op een speciale boekendag om te praten over schrijven en illustreren en natuurlijk onze boekjes te verkopen.
Verder ben ik tot nu toe erg lui geweest wat betreft de promotie. Ondanks dat loopt @Famkes home als een trein. En tja, dat vind ik natuurlijk hartstikke leuk. Ook hoor ik van mijn fans (die alle 3 de boekjes gekocht hebben) dat de laatste  het leukst is. Er wordt verschrikkelijk om gelachen (alweer volgens de fans) en er wordt ook alweer uitgekeken naar deel 4.
Tjongejonge, wie had dat 3 jaar geleden gedacht toen ik met deze blog begon. Ik heb wel niet zo superveel lezers (denk ik) maar ze zijn wel trouw. En tja, dat schept natuurlijk ook weer verplichtingen. Zoals geregeld een blog schrijven.
Ook dat is er de laatste tijd een beetje bij ingeschoten want lieve help, wat heb ik het druk sinds ik niet meer werk. Maar hierbij beloof ik om mijn leven te beteren en er weer wat regelmaat in te zetten. En het lezen bij anderen, tja, dat zal ik ook wat meer moeten gaan doen. Het is niet dat het me niet interesseert hoor, maar er gaat veel tijd in zitten en zoals al gezegd: pffffff, druk!
Net als bij @Famkes home ga ik weer een boekje cadeau geven voor degene die met een knal titel komt.
Dus lui, kom maar op. Famke is er klaar voor.
 

Reacties

Marjan op 02-02-2012 07:43
He muts waar was je gisteren nou????? haha ja ja druk druk druk.... maak ik speciaal een paar uur vrij voor je en waar is Famke????? Ik probeer vanmiddag weer even online te zijn maar ik heb een paar afspraken staan dus of dit lukt???? We zien wel.
 
Nieuwe titel voor Famke 4??????
 
Famke pakt het groots aan.
 
Knuffies je cyberzus.
Hartelijke Hot Hulk op 02-02-2012 09:51
Oei, je trekt weer van leer!
Wat leuk dat je meedere uitgevers tref.
Ben zelf zeer geïntresseerd naar een liefst Friese uitgever vanwege mijn schaatsboek en kan daarbij genoeg hulp bij gebruiken zoals, b.v. redigeren.
Misschien kan jij mij een paar goede adressen geven?
.
Een titel voor je boek, hmmmmmmm, Famke & de Hartelijke Hot Hulk.
Succes gegarandeerd!
Bertie op 02-02-2012 10:18
Wat goed zeg, en fijn dat je een attenter uitgever hebt.
Ik hoop dat het vierde deel weer goed gaat lopen maar daar heb ik alle vertrouwen in!
Famke op 02-02-2012 10:20
Hartelijke Hulk: ik weet wel een paar die vast geinteresseerd zijn. Mail me even prive, mary.tymensma@gmail.com
 
engelenlove op 02-02-2012 15:56
 
hallo lieverd
hoera het is eindelijk winter in ons land.
al zal sommige er niet zo van houden maar ach
er komt ook weer de zomer, voor dat je het weet,
maar nu gaan we van dit weer genieten toch,
lieve schat geniet van deze mooie winterse landschap
en natuur niet te vergeten het schaats plezier,,
wens je een heerlijke weekend en week toe.
liefs Maria
baasbraal op 02-02-2012 20:38
Tjonge meid! Je bent nu wel een echte schrijfster, daar kan niemand omheen. Ik zou proberen onder mijn contract uit te komen, het scheelt een hoop werk als zij redigeren en aan de publiciteit werken....... Trots op je!!! 
Famke op 03-02-2012 12:26
Baasbraal: ik krijg voor elk boekje een nieuw contract. Ik kan dus bij een eventueel nieuw boekje zo overstappen. IK wil ook dat er e-books van gemaakt worden en dat doet mijn uitgever niet.
Ans op 04-02-2012 10:42
Wow, je gaat gewoon door! Geweldig!
Soms is het gewoon te druk om een weblog bij te houden, hoe leuk het ook kan zijn, andere dingen moeten wel eens voorgaan. Geen probleem hoor!
Heel goed dat je andere uitgevers gevonden hebt, dan kan je kijken welke het meest voor je doet en het beste bij jou past!!!
Dit is het schrijverspunt op 04-02-2012 14:05
hoi Famke.
 
He je nu 3 reguleire uitgevers gevonden ?

Dus zonder dat ze werken met pod ?
Dat zou te gek izjn voor je he ?
 
Ik had 30 euro winst,hi,hi.
Van 2011, van mijn eerste boekje, neit veel he ?
 
Iedereen vind het boekje leuk, maar te duur in verhouding met andere boekjes, dat snap ik helaas !
 
De concurrentie is te groot voor pod uitgevers he ?
 
 
gr van Mar
onzeweg op 04-02-2012 19:32
Wat leuk dat je weer bezig bent met een nieuw boek.
Heerlijk om te schrijven.
Ikzelf ben er niet zo goed in, daarom houd ik het maar bij het blog.
 
bedankt voor je bezoekjes op mijn blog en de felicitaties.
 
Liefs en een heel fijne avond.
dikkemick op 07-02-2012 00:51
"4Famke" (For Famke dus) dacht ik wel een aardig tioteltje te vinden voor het 4e boekje!
Famke op 07-02-2012 00:55
dikkemick: hmmm daar ga ik eens ernstig over nadenken. Als werkte geslaagd. ik vind hem leuk !
Famke op 07-02-2012 00:56
werkte = werktitel
hanny / quadrisquare op 11-04-2012 21:57
Famke,
ik denk dat je gelijk hebt als je gebruik maakt van de service van de uitgeverij, en dat zij het je wel gemakkelijker kunnen maken...
Ik heb misschien iets gemist , je werkt niet meer ? door ziekte, (wat ik NIET hoop !) of ben je net als ik aan pensioen toe..?.. Ik doe maar een gok...
en je laat me toch wel glimlachen ook hoor :
Famke Worldwide, en naar Schiedam vondt je te ver..?..  Ik geloof wel dat de openbaar-vervoer-verbindingen niet totppie zij van jouw hoek dààr naar toe, maar toch...
Als ik niet in zuid frankrijk zat, ging ik naar de punt-vrienden-bijeenkomst toe hoor !!!
Nu ben ik ook wel meer aan afstanden gewend intussen, het ligt allemaal al wat verder uit elkaar hier, dus rijdt je ook gemakkelijker meer kilometers, je raakt er aan gewend
(de portemonaie minder... gezien de benzineprijzen...)Enfin, ik bestel voorlopig jouw boekje no 3, @Famke Home, want daar las ik al stukjes uit die me buikschudden dede lachen....   ik doe het wel per mail !
Tot zo !  liefs, hanny
hanny / quadrisquare op 11-04-2012 22:00
gossie wat een fouten typte ik, effe korrigeren hoor :
vond zondeer t !
toppie
buikschuddend
deden
zo, nu hoef ik me niet te schamen tenminste...
of zag ik nog wat over het hoofd ?


Famke op 11-04-2012 22:21
Nee, ik geloof dat je nu alles gecorrigeerd hebt, haha. En Famke gaat worldwide betekent dat Famke in de hele wereld gelezen wordt, niet dat ik zelf overal heen ga. Hoewel, dat zou ik best willen.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Wil je niks missen van wat ik schrijf?
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
Waar komen jullie vandaan?
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl Design by: Mooiestijlen.nl